Algemene voorwaarden

rlien De Feyter
Kruishoutemseweg 57
8790 Waregem
Mail: hallo@karliendefeyter.be
Tel: 0473 69 20 15
BE0753.613.388

 

Being is vrijgesteld van BTW volgens art. 44

1. TOEPASSING

Onverminderd de toepassing van eventuele bijzondere voorwaarden die zijn opgenomen in een schriftelijke overeenkomst, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op iedere aanbieding, offerte, factuur, aangekocht online ticket/class pass of overeenkomst tussen Karlien De Feyter – Being ( Kruishoutemseweg 57, 8790 Waregem, België) en haar Klant (de “Klant”). Ingeval van tegenstrijdigheid tussen deze algemene voorwaarden en enige afzonderlijke schriftelijke overeenkomst prevaleren de bepalingen van de schriftelijke overeenkomst. Door het enkele feit zelf van de bestelling, aanvaardt de Klant deze algemene voorwaarden. Aanvaarding van deze algemene voorwaarden impliceert tevens dat de Klant volledig verzaakt aan de toepassing van de eigen algemene (aankoop)voorwaarden.

 

 

2.   DIENSTEN EN PRODUCTEN

Karlien De Feyter (Being) biedt zowel reguliere Yoga sessies, als private workshops/events voor particulieren en bedrijven aan. Tickets voor reguliere Yoga sessies worden aangeboden en verkocht via www.karliendefeyter.be. Voor private events voor bedrijven en particulieren wordt vooraf een offerte aangemaakt. Karlien De Feyter – Yoga & Soma Breathwork verbindt er zich toe alle Yoga sessies, workshops en events, zorgvuldig en naar best vermogen uit te voeren.

 

 

  1. GELDIGHEID OFFERTE PRIVATE WORKSHOPS/EVENTS
    De geldigheidsduur van offertes uitgegeven door Karlien De Feyter – Being is dertig (30) dagen vanaf de datum van uitgifte, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 

 

4.   BETALING

  • REGULIERE SESSIES

De agenda van alle reguliere sessies is steeds zichtbaar op de verschillende platformen zoals website en social media. Hier worden steeds de prijzen van zowel enkelvoudige sessies als beurtenkaarten vermeldt met alsook de geldigheidsduur van deze laatste. Losse lessen, events of beurtenkaarten kunnen steeds online aangekocht worden met Bancontact, Overschrijving of Payconiq, alsook de optie om cash te betalen bij aanvang van de sessie.  Bij cashbetaling graag op voorhand contact opnemen.

 

 

4.2  PRIVATE WORKSHOPS/EVENTS (OP BASIS VAN OFFERTE)

Na ondertekening van de offerte door beide partijen dient een voorschot van 30% van het totaalbedrag binnen de 30 dagen van ontvangst van de offerte (einde geldigheidsduur) overgeschreven te worden om de sessie(s) definitief te reserveren. Na uitvoering van de sessie(s) gaat de Klant binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de facturen over tot betaling van het resterende bedrag. Bij vertraging wordt van rechtswege en zonder ingebrekestelling een nalatigheidinterest aangerekend van zeven (7) procent per maand, en dit voor elke reeds begonnen maand, alsook een forfaitaire vergoeding van tien

(10) procent van het uitstaande bedrag als vergoeding voor de invorderingskosten met een minimum van € 50.

Alle facturen zijn te betalen via overschrijving op het op de factuur of offerte vermelde rekeningnummer.

  

5.   GEBRUIK

Karlien De Feyter – Being  blijft steeds eigenaar van de gebruikte producten.

 

6.   INSPANNINGSVERBINTENIS

Karlien De Feyter – Being zal trachten de nauwkeurigheid van haar taken uitgevoerd in het kader van de Yoga sessie(s) te verzekeren.

 

 

7.   AANSPRAKELIJKHEID.

De Klant vrijwaart Karlien De Feyter – Being  integraal tegen iedere vordering, klacht of procedure van een derde tegen Karlien De Feyter – Being naar aanleiding van rechtstreekse of onrechtstreekse schade veroorzaakt aan personen of goederen ten gevolge van de toepassing of het gebruik van de producten van Karlien De Feyter – Being. Karlien De Feyter – Being kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten (lichte noch zware), wanneer die fouten voortvloeien uit het de uitvoering van de Yoga sessie(s) door Karlien De Feyter – Being.

 

 

8.   SCHADE-VERLIES-DIEFSTAL.

Bij schade, verlies of diefstal door de Klant of personen die onder diens verantwoordelijkheid vallen (deelnemers festival) van de verhuurde producten (Yoga matten en ander materiaal nodig voor het uitvoeren van de les, workshop of event) moet de Klant de kosten vergoeden. In geval van kleine herstelbare schade bedraagt de kost minimaal 30%, maximaal 60% van de originele waarde afhankelijk van de opgelopen schade. Bij onherstelbare schade dienen de producten ook volledig vergoed te worden voor bovenstaande bedragen geldende voor diefstal.

 

 

9.   BEËINDIGING OF ANNULATIE

 

 

9.1  BEEINDIGING PRIVATE WORKSHOPS EN EVENTS

Indien de Klant de overeenkomst verbreekt, de bestelling annuleert of indien de overeenkomst door toedoen van de Klant geen doorgang kan vinden, is er door de Klant een schadevergoeding verschuldigd ten behoeve van 30% van het totale bedrag. Met uitzondering vanuit overheidswege opgelegde volledige annulatie van het event. Desgevallend kan kosteloze annulatie tot 24u voor de start van de sessie.

 

 

10.    ALGEMEEN

Met betrekking tot de diensten/producten die in het kader van deze overeenkomst verstrekt worden, wordt Karlien De Feyter – Being geacht een onafhankelijke contractant en geen vertegenwoordiger noch werknemer van de Klant te zijn. Karlien De Feyter – Being is niet bevoegd om verklaringen of verbintenissen van welke aard dan ook te maken namens de Klant noch om de Klant te vertegenwoordigen of enige stappen te ondernemen die de Klant verbinden tenzij deze die uitdrukkelijk voorzien in deze overeenkomst of die waarvoor de Klant schriftelijke toelating gaf