Algemene voorwaarden

Being
Karlien De Feyter
Kruishoutemseweg 57
8790 Waregem
Mail: hallo@karliendefeyter.be
Tel: 0473 69 20 15
BE0753.613.388

 

Being is vrijgesteld van BTW volgens art. 44

 

Betaalmogelijkheden: Er zijn verschillende betaalmogelijkheden voor de beurtenkaarten of workshops: cash, overschrijving of via de website, bancontact en payconiq.

Beurtenkaarten zijn enkel geldig in de lopende reeks en de direct daaropvolgende reeks.  Omwille van  medische redenen met een geldig doktersvoorschrift, kan de beurtenkaart ook verlengd worden. Terugbetaling is niet mogelijk. Als je ziek bent en gedurende langere tijd niet kan deelnemen aan de lessen dan mag je me verwittigen via mail of whatsapp. Ik bevries op dat moment je kaart en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verleng ik dan je kaart en hoop ik dat je gezondheid weer kan floreren.

Het uurrooster kan op elk moment gewijzigd worden. 

Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Ik  raad je aan om een privé ongevallenverzekering af te sluiten. Bij Zekersporten.be kun je een interessante, voordelige sportverzekering afsluiten.

 

Workshops en cursussen 

Een deelnemer kan aan een workshop meedoen nadat hij zich via de website of andere sociale kanalen geregistreerd heeft en Karlien De Feyter het volledige bedrag voor deelname aan de workshop heeft ontvangen. 

Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, wordt je op een wachtlijst geplaatst. Je  krijgt bericht via e-mail van zodra er een vrije plaats is.

Karlien De Feyter behoudt zich het recht voor om een geplande workshop te annuleren, als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen. In dat geval zal het reeds betaalde inschrijfgeld integraal terugbetaald worden aan de deelnemer.

Het geldende workshop rooster staat altijd op de website. Karlien De Feyter behoudt zich het recht voor om ten aanzien van workshops en cursussen organisatorische en inhoudelijke wijzigingen aan te brengen.

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Karlien De Feyter heeft bereikt.

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 5 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.